Forum po¶wiêcone klanu [BFH]
Strony: 1
Zanim co¶ powiesz na temat klanu>> P-R-Z-E-M-Y-¦-L T-O ) wkoñcu nie warto sobie robiæ na pieñku u BFH POZDRAWIAM )
Ale je¶li zechcesz wypowiedz sie dobrze lub ¼le to poprostu wypowiedz siê tutaj;) a my ju¿ to przeanalizujemy i skontaktujemy siê z tob± w odpowiedni sposób na serwie
Administrator
Heh po zadarciu z naszym klanem osoba która to zrobi³a ma 2 opcjie
1.Zmieniæ nick i nikomu nie mowiæ,¿e to jego postaæ
2.Przestaæ graæ w SAMP
Gdybym nie by³ w klanie BFH to sam ba³ bym siê nawet o nim jako¶ ¼le pomy¶leæ :)xxd Nigdy nie wiadomo kto czai siê za rogiem
Administrator
Administrator
kto to jest ten ziom Tshifter ? ^^
Administrator
Klan BFH hmmmmmm no co ja mam tu napisaæ mys³a ¿e umieja graæ w gta ;p hahahahahahahah .... TO PRAWDA ;O umiej± i to dosyæ dobrze ... osobiscie to jak jeszcze nie by³em w BFH to zatakowa³em ejdzpi i kapela ;p a walka zakonczyla sie propozycja wst±pienia do BFH co okaza³o sie strza³em w 10 wiec zastanów sie czasem ... moze warto bedzie ich zabiæ pozdro BFH
Administrator
XXD zeby to takie proste bylo ^^
Wczoraj caly dzien gnêbilem jakiegos kolesia to sie wko***l ^^ i cheaty wlonczyl :)ale niedziwie mu sie tyle razy go zjechalem ze pewnie wszystkie wlosy se powyrywal :)PzdRdla kolegi z lys± glow±
NO MOIM ZDANIEM KLAN "Beast From Heaven" TO BOSSY KRÓLUJ¡ PO PROSTU!!!
Nie wiem co zrobiæ aha na n5 bialkowy mnie zbanowa³ bo wlecia³em na arenê (podczas walki) i ban!
Administrator
colin colin ;p
Administrator
Strony: 1