Forum poświęcone klanu [BFH]
Strony: 1
Zanim coś powiesz na temat klanu>> P-R-Z-E-M-Y-Ś-L T-O ) wkońcu nie warto sobie robić na pieńku u BFH POZDRAWIAM )
Ale jeśli zechcesz wypowiedz sie dobrze lub źle to poprostu wypowiedz się tutaj;) a my już to przeanalizujemy i skontaktujemy się z tobą w odpowiedni sposób na serwie
Administrator
Heh po zadarciu z naszym klanem osoba która to zrobiła ma 2 opcjie
1.Zmienić nick i nikomu nie mowić,że to jego postać
2.Przestać grać w SAMP
Gdybym nie był w klanie BFH to sam bał bym się nawet o nim jakoś źle pomyśleć :)xxd Nigdy nie wiadomo kto czai się za rogiem
Administrator
Administrator
kto to jest ten ziom Tshifter ? ^^
Administrator
Klan BFH hmmmmmm no co ja mam tu napisać mysła że umieja grać w gta ;p hahahahahahahah .... TO PRAWDA ;O umieją i to dosyć dobrze ... osobiscie to jak jeszcze nie byłem w BFH to zatakowałem ejdzpi i kapela ;p a walka zakonczyla sie propozycja wstąpienia do BFH co okazało sie strzałem w 10 wiec zastanów sie czasem ... moze warto bedzie ich zabić pozdro BFH
Administrator
XXD zeby to takie proste bylo ^^
Wczoraj caly dzien gnębilem jakiegos kolesia to sie wko***l ^^ i cheaty wlonczyl :)ale niedziwie mu sie tyle razy go zjechalem ze pewnie wszystkie wlosy se powyrywal :)PzdRdla kolegi z lysą glową
NO MOIM ZDANIEM KLAN "Beast From Heaven" TO BOSSY KRÓLUJĄ PO PROSTU!!!
Nie wiem co zrobić aha na n5 bialkowy mnie zbanował bo wleciałem na arenę (podczas walki) i ban!
Administrator
colin colin ;p
Administrator
Strony: 1