Forum poświęcone klanu [BFH]
Administrator
Prosze o wpisywanie tutaj wszelkich uwag na temat forum lub klanu co mozna by było poprwaić, chęci pomocy, co wam nie pasuje w klanie itp
Administrator
Wiem ,że to moze nie na temat i to nie od nas zależy ale co sie k**wa dzieje z servem 5. Caly czas crashe lagi bugi disconecty i jeszcze wiele wiele innych.Dwa dni grać nie można bylo.Ja i ejdzpi to juz wogle przerąb mamy po w elknecie int mamy i na zaden serv weisc niemożemy !!!
Thx za wysłuchanie musiałem sie gdzieś wygadać i wyładować
:d^^
Administrator
^^ zgadzam sie i potwierdzam
Administrator
Chcialbym zlozyc zazalenie!!!!! TO skandal zeby na forum nie bylo dzialu gdzie zglaszamy DOBRE CZYNY GRACZY, MOWIMY CO DOBREGO ZROBILI
Np. bo chcialem zglosic ze kapel to bardzo mily kolega i pozyczyl troszke (duzo troszkE) salatki (pieniedzy:P) EJDZPI
do roboty
hehe
Administrator
Co ja jakiś nie wiem postman? Donra ale mam swój zal
Moj zal to taki ze wchodze sobie o 24 moze 1 dochodzila na n4 i jest 5 adminow i pisze czemu na n5 wejdzie admin raz na miesiąc a oto odpowiedz jednego z nich "Bo n5 sssiee" "no tak masz racje " i takie teksty ... a my musimy sie męczyc z takim mazi hunterem czy innymi debilami co wala z obrzyna bez przeladowania o_O A nie pojde na inny serv bo tu zajebsite towarzystwo jest ^^
Administrator
panel co do salaty ^^ to niema za co bo moja studnia pieniędzy niema dna
A na tym 4 to admini to lumpy bo naduzywają mocy,przykladem jest to co zrobil mi jeden z nich za zabicie go ale już lepiej niebede mowil ^^
Administrator
KK zabiłem tego admina,nie mógł mnei za to zbanować to dał mi w zamian nieskonczoną ilość minusowej kasy i musaiłem postać zmienic ;d (noobek nie umie przyjąć poraszki z godnością ) xxd
cchcialbym zlozyc zazalenie ze nie ma dzialu z "prosbami" hehe i zeby nie bylo ze pisze nie w tym dziale to napisze moja prosbe tutaj ;p
Mialem pelnoo salatki w banku (NORMALNIE DUZO DUZO DUZO DUZO I NEISTETY jakis blad zrobil sie i tearz konto mam na minusie ;/ takie same liczby ile mialem ale przed nimi stoi minus!!! i nie moge nic kupowac!! ;;/;/;//;/;/;/;/;/;/;/;/;/;/;/ I TUTAJ MOJA PROSBA CZY KTOS ZE STUDNIA BEZ DNA DAL BY MI KASY ZEBY MI TEN MINUS
ZLIKWIDOWAC ??:d Z GORY DZIEKS
))))))
Administrator
Hehe... zrobie co będę mogl.Podaj dakladną sumke
Panel spoczko forum co dopiero rozkwita wszystko co potrzebne napewno będzie
Administrator
Panel bo ci kiedys wywale ^^ musisz wejsc rano jak bedzie jakis cziter i kase bedzie rozdawal i se wez <polecam> doroiblem tak sie z hmm 600 mln albo 6 miliardow cieżko te zerka policzyc
Administrator
Hmm gadał coś,że chyba wszystko już jest okey i,że nawet pokaźną sumkę ma
Administrator